Mönchengladbach – Bayern Münih Justin Tv Canlı İzleyin

ultrabet

Bayern Münih, Cuma günü Borussia Monchengladbach ile karşılaştıklarında Bundesliga masasının zirvesindeki yerini korumayı umuyor.

Bayern Münih, 2021’i, ikinci yarıda beş gol atmak için iki gollü bir açığı bozan 1.FSV Mainz’e karşı olağanüstü bir geri dönüş galibiyetiyle başladı. Kazanan zihniyetlerini ve inanılmaz ruhlarını yansıtan bir performanstı ve çok azı Bundesliga masasının en üstündeki mevcut konumlarına meydan okuyabilirdi.

Ancak, bu tür performanslara rağmen, Bavyeralılar ikinci sıradaki RB Leipzig’i sadece iki puanla önde götürürken, Borussia Dortmund da kampanyanın ezici bir başlangıcının ardından ürkütüyor. Bayern’in Borussia Monchengladbach ile oynayacağı maçı daha da önemli hale getiriyor.

Rekor Alman şampiyonları, Leipzig karşısında iki sayılık üstünlüklerini korumakla kalmayıp, Die Roten Bullen’in bu hafta sonu Borussia Dortmund ile karşılaşmasıyla avantajlarını da potansiyel olarak artırabilirler . Ancak Gladbach’ta Bayern Münih, özellikle ev sahiplerinin genellikle iyi performans gösterdiği Borussia Park’ta bileşik bir meydan okumayla başa çıkabilir.

Taylar, küme düşme adayları Arminia Bielefeld’i 1-0 yenerek yıla iyi bir başlangıç ​​yaptı. Bu, kaçırılmış şans oyunuydu – Marco Rose’un adamları bu önemli fikstürde en azından bir noktayı kurtarmaya çalışırken bu sefer kesinlikle karşılayamayacakları bir şeydi.

Burada, The Hard Tackle’da, Bundesliga’daki Cuma gecesi karşılaşmadan önce iki tarafın kurallarını uyguluyoruz – bu sezon şampiyonluk yarışını daha da ikna edebilecek bir oyun.

Borussia Monchengladbach
Marco Rose, bu karşılaşmaya girerken seçeneklerini gerçekten yeniden değerlendirmek zorunda kalacak, özellikle de yıldız oyuncu Marcus Thuram’ı askıya alma nedeniyle kaçırdığı hücum bölümünde. Breel Embolo, son maçlarda tipik olarak Gladbach saldırısına öncülük etti, ancak İsviçre milli takımı, kesin fırsatları kaçırmakla oldukça ünlü.

Hala Embolo’nun başlamasını bekliyorsak da Rose, Alassane Plea’yı dokuz numaralı rolde görevlendirmek isteyebilir. Fransız oyuncu büyük maçlarda iyi bir gol kaydetme siciline sahip, bu yüzden bu maça başlamak için mükemmel bir aday. Jonas Hofmann, Lars Stindl ve Embolo’nun yaratıcı üçlüsü ona yardımcı olurken, Hannes Wolf ve Patrick Herrmann gibi isimler daha fazla destek sağlayabilir.

Orta sahada Rose, büyük olasılıkla Laszlo Benes pahasına Florian Neuhaus’u başlangıç ​​dizilişine geri çağırabilirdi. Böylece genç Alman, Denis Zakaria’nın önünde bir kez daha tercih edilebilecek olan Christoph Kramer ile orta saha ortaklığını yenileyebilir.

Bu arada arkadaki Ramy Bensebaini, geçen hafta sonu Arminia’ya geç yedek oyuncu olarak görünerek sahaya döndü. Bununla birlikte, Rose’un Bayern Münih ile yüzleşme görevini ona emanet etmesi pek olası görünmüyor, böylece Oscar Wendt’i bir kez daha sol bekde bekleyebiliriz.

Arka cephenin geri kalanı da değişmeden kalmalı, Matthias Ginter ve Nico Elvedi kalede Yann Sommer için koruma sağlarken Stefan Lainer sağ bek olarak başlıyor.

Muhtemel Kadro (4-2-3-1): Sommer; Lainer, Ginter, Elvedi, Wendt; Kramer, Neuhaus; Hofmann, Stindl, Embolo; Savunma

Bayern Münih
Hansi Flick, uyluk kaslarındaki gerginlik nedeniyle son maçta Kingsley Coman’ın servislerini kaçırdı. Bununla birlikte, Fransız oyuncu bu maçtan önce takımla birlikte antrenman yaptı ve başını kavgaya vurduktan sonra şüpheli olan Serge Gnabry’nin önüne bile geçebilir.

Böylece Coman, Leroy Sane ile birlikte kanatlarda çalışabilirken, Thomas Muller on numaralı yuvadaki her zamanki rolünü sürdürdü. Bu sezonun gol kralı Robert Lewandowski’ye yaratıcı desteği sağlamaya çalışacaklar.

Flick, Leon Goretzka’yı ilk 11’e sokarak orta sahada başka bir değişiklik yapabilir. Alman milli oyuncu, Mainz karşısında yedek olarak geldikten sonra Bayern’in mükemmel bir geri dönüş yapmasına yardımcı olduktan sonra oldukça etkilendi. Bu nedenle, Joshua Kimmich ile orta saha ortaklığını yenilemeli.

Sonunda, savunmada, Benjamin Pavard nihayet son kez Niklas Sule’nin önünde sağ bekle başını salladı. Ancak, Fransız bir başka hayal kırıklığı yaratan performans sergiledikten sonra Flick’in bu değişikliği geri almasını bekliyoruz.

Sağ bekle başlayan Sule, Jerome Boateng ve David Alaba için Bayern savunmasının kalbinde bir yer garanti ederken, Alphonso Davies de Lucas Hernandez’in önünde yandaki yerini koruyabilir. Bu sefer erken bir hedefi kabul etmekten kaçınmayı umacaklar.

Muhtemel Kadro (4-2-3-1): Neuer; Sule, Boateng, Alaba, Davies; Kimmich, Goretzka; Sane, Muller, Coman; Lewandowski

Önemli İstatistikler
Borussia Monchengladbach, Hansi Flick’ten Bayern Munich’i yenen üç takımdan biri, diğerleri Bayer Leverkusen (2-1) ve Hoffenheim (4-1).
Aslında Foals, 2014 / 15’ten bu yana tüm Bundesliga takımları arasında Bayern’e karşı en iyi rekora sahip (W5 D2 L5)
Bayern Münih, herhangi bir Bundesliga takımının en uzun yenilmez koşusunda (12 maç).
Savunan şampiyonlar, 2020 / 21’de kaybettikleri pozisyondan ligin en yüksek 18 puanı aldı.
Robert Lewandowski bu dönem Bundesliga’da her 57 dakikada bir gol ortalaması alıyor. Bununla birlikte, Gladbach ile 14 karşılaşmasında ‘sadece’ dört kez gol attı.

Mönchengladbach – Bayern Münih Justin Tv İzle

setrabet
Bugün de heyecan doruklarda. Bu günümüzün maçlarından biri de arasındaki müsabaka olmaktadır. saatinde karşılaşacak olan takımların müsabaka başlama saati açıklandı. Fakat sizler Türkiye dışında yaşıyorsanız, yaşadığınız ülkenin yerel saatine göre yayının tam saatini incelemelisiniz. Pekala maçı hangi kanalda canlı izlenecek? Futbolsever ve spor izleyicisi olarak oynanacak olan bu müsabakayı şifreli ve şifresiz hangi kanalların yayınladığını araştırmaktasınız ama biz justin tv sitesi olarak bu yayını sizlere bedava vereceğiz. Bu Maçı canlı izlemek isteyen arkadaşlar, zorlu mücadelenin hangi kanal üzerinden şifresiz olarak izlenebileceğini aşırı merak etmektedir. Sizler, arasında oynanacak maçı yayınlayacak TV kanallarını ve şifresiz yayın sitelerini araştırmaktasınız. Yayını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden şu aramaları yapıyor: kaçak izle, şifresiz justin tv izle, maçını canlı izle vs. İnsanlar bu mücadeleyi takip etmek için uğraş içerisindeler. Ayrıca Ligi maçları şeklinde sorgulamalar da oldukça popülerdir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*