Irkçı eylemle suçlanan hakem, futbolcudan özür diledi

ultrabet

Rumen hakem Sebastian Coltescu, geçtiğimiz hafta Senagelli forvet Demba Ba ile yaptığı telefon görüşmesi sırasında İstanbul takımı Başakşehir’in Siyahi bir antrenörünü belirlerken kullandığı ırkçı terim nedeniyle özür diledi .

Hakem Sebastian Coltescu aradı ve ırkçı bir adam olmadığını söyledi. Maç sırasında hakemle çatışma yaşayan Ba, olanlar için özür diledi ”dedi.

8 Aralık’ta Başakşehir ve Paris Saint-Germain arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi oyunu ortasında, Coltescu iddia edilen Kamerunlu yardımcı antrenörü Pierre denilen Webo , bir “zenci”. Webo tepki verirken, her iki takımın oyuncusu da hakemi protesto etmek için sahadan birlikte yürüdü. Oyun iptal edildi ve ertesi gün oynandı.

Rumen basınına göre, bu telefon görüşmesine bir futbolcu aracılık etti.

“Hayır diyemediğim biri beni aradı ve hakemin benimle konuşmak istediğini söyledi. Tamam dedim, o zaman Coltescu beni aradı ”dedi konuşmanın arka planı hakkında.

Oyuncu, “Olanlar için üzgün olduğunu söyledi ve ırkçı bir adam olmadığını vurguladı,” diyen oyuncu, “dava kendisi için kapandı” dedi.

Arabulucu, emekli bir oyuncu olan Ousmane N’Doye de Rumen basınına sohbet hakkında konuştu.

“Demba Ba da benim gibi Senegalli. Onları konuşturdum. İkisi de birbirleri için ‘O iyi bir adam’ dediler. Ba, hakemi ırkçılıkla suçlamadı, ”dedi telefon görüşmesinden sonra N’Doye.

9 Aralık’ta sahadan ayrılmadan önce Ba’nın “O beyaz adam” demediğini duydu. “O adam” diyorsun. Ama o siyah olduğunda, neden ona “O siyah adam” diyorsun? ” hakeme.

Olay sosyal medyada tartışıldı ve Ba’nın ırkçı hakarete seslenen görüntüleri geniş bir şekilde paylaşıldı.

setrabet
Bugün de heyecan doruklarda. Bu günümüzün maçlarından biri de arasındaki müsabaka olmaktadır. saatinde karşılaşacak olan takımların müsabaka başlama saati açıklandı. Fakat sizler Türkiye dışında yaşıyorsanız, yaşadığınız ülkenin yerel saatine göre yayının tam saatini incelemelisiniz. Pekala maçı hangi kanalda canlı izlenecek? Futbolsever ve spor izleyicisi olarak oynanacak olan bu müsabakayı şifreli ve şifresiz hangi kanalların yayınladığını araştırmaktasınız ama biz justin tv sitesi olarak bu yayını sizlere bedava vereceğiz. Bu Maçı canlı izlemek isteyen arkadaşlar, zorlu mücadelenin hangi kanal üzerinden şifresiz olarak izlenebileceğini aşırı merak etmektedir. Sizler, arasında oynanacak maçı yayınlayacak TV kanallarını ve şifresiz yayın sitelerini araştırmaktasınız. Yayını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden şu aramaları yapıyor: kaçak izle, şifresiz justin tv izle, maçını canlı izle vs. İnsanlar bu mücadeleyi takip etmek için uğraş içerisindeler. Ayrıca Ligi maçları şeklinde sorgulamalar da oldukça popülerdir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*