Chelsea – Manchester City Maçını Canlı İzle Justin Tv 3 Ocak 2020

ultrabet

Chelsea – Manchester City karşılaşmasında kazanan kim olacak? Zorlu mücadelede neler yaşanacak? Hepsi ve daha fazlası bugün 19:30’da justin tv ekranlarında sizlerle olacak.

Chelsea, son beş Premier Lig maçından yalnızca birini kazandı ve olası 15’ten dört puan aldı.
Ancak, 14 iç lig maçındaki tek yenilgileri Eylül’de Liverpool’a geldi (W10, D3).
Blues, geçtiğimiz dört takvim yılının her birinde açılış Premier Lig fikstürünü kazanamadı.
Bu sezon kurulan ilk altı muhalefete karşı dört lig maçındaki tek golleri, Boxing Day’de Arsenal’de 3-1 mağlubiyetle Tammy Abraham tarafından atıldı.
Olivier Giroud, 2020’de başlayan 14 Premier Lig’in 11’inde gol attı.
Timo Werner, Chelsea adına 11 maçta gol atamadı.
Manchester City

Manchester City, tüm yarışmalarda 10 maçta yenilmez, yedi galibiyet ve üç beraberlik.
Bununla birlikte, 26 puan, 10 yıl boyunca 14 maçtan sonra hala en düşük puanı.
City, bu sezon ilk kez üst üste üç lig fikstürü kazanabilir.
Londra’daki son dört Premier Lig maçından üçünü kaybettiler, diğerini de çekiyorlar.
City, bu sezon tüm turnuvalarda, Avrupa’daki ilk beş ligdeki diğer tüm takımlardan daha fazla, 13 maçta gol yemedi.
Sergio Aguero, Chelsea’ye karşı oynadığı son dokuz maçta 10 gol attı. Ancak, şu anda 10 maçlık golsüz bir Premier Lig koşusunda.

Tahmin:
Chelsea, son üç deplasman lig maçını kaybetti ancak Stamford Bridge’deki formları çok daha sağlam.

Yine de bir Manchester City galibiyetiyle devam ediyorum. Pep Guardiola’nın tarafı, ileriye gitme ve takımları açma konusunda tam olarak bu konuda değil, ancak bunun değiş tokuşu, savunma olarak gelişmeleri oldu.

setrabet
Bugün de heyecan doruklarda. Bu günümüzün maçlarından biri de arasındaki müsabaka olmaktadır. saatinde karşılaşacak olan takımların müsabaka başlama saati açıklandı. Fakat sizler Türkiye dışında yaşıyorsanız, yaşadığınız ülkenin yerel saatine göre yayının tam saatini incelemelisiniz. Pekala maçı hangi kanalda canlı izlenecek? Futbolsever ve spor izleyicisi olarak oynanacak olan bu müsabakayı şifreli ve şifresiz hangi kanalların yayınladığını araştırmaktasınız ama biz justin tv sitesi olarak bu yayını sizlere bedava vereceğiz. Bu Maçı canlı izlemek isteyen arkadaşlar, zorlu mücadelenin hangi kanal üzerinden şifresiz olarak izlenebileceğini aşırı merak etmektedir. Sizler, arasında oynanacak maçı yayınlayacak TV kanallarını ve şifresiz yayın sitelerini araştırmaktasınız. Yayını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden şu aramaları yapıyor: kaçak izle, şifresiz justin tv izle, maçını canlı izle vs. İnsanlar bu mücadeleyi takip etmek için uğraş içerisindeler. Ayrıca Ligi maçları şeklinde sorgulamalar da oldukça popülerdir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*