Real Madrid – Celta Vigo maçı Justin Tv’de İzlenir 2 Ocak 2020

ultrabet

Real Madrid, bir sonraki La Liga maçında Pazar günü Estadio Alfredo Di Stefano’da Celta Vigo’yu ağırlayacak . Zorlu karşılaşmanın kazananı kim olacak? Bu sorunun cevabı bugün saat 23:00’da justin tv ekranlarında olacak.

Real Madrid, Çarşamba günü Estadio Manuel Martinez Valero’da Elche ile 1-1 berabere kaldıktan sonra bu maça geldi.

Usta Hırvat orta saha A gol Luka Modric koymak Los Blancos ilk yarısında önde ama Elche ikinci yarısında kanat oyuncusu Fidel bir penaltıdan eşitlemek başardı.

Celta Vigo ise Çarşamba günü Estadio Municipal de Balaidos’ta Huesca’yı 2-1 yendi.

Eski Manchester City kanat oyuncusu ve İspanya milli takımı Nolito ve yıldız forvet Iago Aspas’ın golleri Eduardo Coudet’in Celta Vigo’yu kazandı. Bu arada orta saha oyuncusu Jaime Seoane Huesca için teselli golünü attı.

Real Madrid vs Celta Vigo
İki taraf arasındaki önceki 21 karşılaşmada Real Madrid açık avantajı elinde tutuyor. 15 oyun kazandılar, üç kaybettiler ve üç berabere kaldılar.

Tahmin:
Real Madrid’in altı maçlık galibiyet serisi, yeni yükselen Elche onları yolda berabere tutarken son kez sona erdi.
Zidane ekibi, son 11 La Liga maçında gol attı.
Celta Vigo, son yedi rekabetçi maçında yenilmedi ve hepsinde gol attı.

setrabet
Bugün de heyecan doruklarda. Bu günümüzün maçlarından biri de arasındaki müsabaka olmaktadır. saatinde karşılaşacak olan takımların müsabaka başlama saati açıklandı. Fakat sizler Türkiye dışında yaşıyorsanız, yaşadığınız ülkenin yerel saatine göre yayının tam saatini incelemelisiniz. Pekala maçı hangi kanalda canlı izlenecek? Futbolsever ve spor izleyicisi olarak oynanacak olan bu müsabakayı şifreli ve şifresiz hangi kanalların yayınladığını araştırmaktasınız ama biz justin tv sitesi olarak bu yayını sizlere bedava vereceğiz. Bu Maçı canlı izlemek isteyen arkadaşlar, zorlu mücadelenin hangi kanal üzerinden şifresiz olarak izlenebileceğini aşırı merak etmektedir. Sizler, arasında oynanacak maçı yayınlayacak TV kanallarını ve şifresiz yayın sitelerini araştırmaktasınız. Yayını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden şu aramaları yapıyor: kaçak izle, şifresiz justin tv izle, maçını canlı izle vs. İnsanlar bu mücadeleyi takip etmek için uğraş içerisindeler. Ayrıca Ligi maçları şeklinde sorgulamalar da oldukça popülerdir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*